Kovácsovics Fruzsina-koncert és adventi kézműves játszóház volt szombaton a művelődési házban

by ktgy

Kovácsovics Fruzsina háromszoros Fonogram-díjas előadó, a Csillag születik tehetségkutató verseny korábbi döntőse adott koncertet Fóton.

Sokan voltak kíváncsiak a népszerű énekesnő előadására, melyen a gyerekek is aktívan részt vettek. Volt, hogy pingvinként kellett mozogniuk, volt, hogy táncra kérte őket Fruzsina. A közismert számokat a művésznővel együtt énekelte a sok gyerek, akik nagyon élvezték az ünnepváró koncertet.

 

Kora délelőttől a kézműves játszóházhoz minden regisztrált család kapott egy koszorút, melyet Keresztesi Tündi segítségével díszítettek fel, hogy az elkövetkező 4 héten át a lakásuk dísze legyen.

Jarabin Kinga, a Vörösmarty Művelődési Ház rendezvényszervezője elmondta, hogy minden évben az első advent vasárnap előtt szoktak kézműves játszóházat tartani, ahol a családoknak lehetőséget biztosítanak adventi koszorú, karácsonyi díszek és képeslapok készítésére. Ez volt az adventi programsorozat első állomása.

A következő program jövő hét vasárnap, 27-én délután öt órakor Halász Judit A vitéz, a kalóz meg a nagymama című koncertje lesz. A belépés díjtalan, de regisztrációs jegyhez kötött. December 3-án a Pódium Színház adja elő a Mikulás varázsórája című darabot, míg 5-én egy jótékonysági kiállítás és vásár lesz Izsai Regina grafikus gyógyulásáért. „Ezek a közeljövő műsorai nálunk, míg az óvodakertben november 27-től kezdődnek az adventi gyertyagyújtások”.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább