Nosztalgia, zenés est, családias hangulat a Phoenix Sportcsarnok teraszán

by ktgy
Kellemes, hűvös este volt szombaton, amikor kilátogattunk a Budapest Rock Party Band koncertjére. Eleinte még nem voltak túl sokan, de amikor kilenc után elindultunk, már vagy százan hallgatták a legnépszerűbb korábbi slágereket.
A közönség jó része az idősebb korosztályból került ki, de voltak ott fiatalok és gyerekek is.
Valószínűleg többen nem is igazán a koncert miatt jöttek el, hanem csak egy kis sörözésre zenei aláfestéssel.
Úgy néz ki, hogy a terasz egy új közösségi helyszín is a városban, hiszen családok, kisebb nagyobb baráti társaságok gyűltek össze, akik jó hangulatban hallgatták a műsort. A zenehallgatás mellett a sportolási lehetőségeket is sokan kihasználták. A kapott gokartkuponokkal is éltek, de lehetett pingpongozni is, s mivel sokan szerettek volna játszani, így “forgóztak”.
Az együttes folyamatosan játszotta a legkülönfélébb hazai slágereket, melyeket a közönség ismert és szeretett. Gyakran együtt is énekelték az ott lévők a dalokat a zenekarral. A válogatásba belefért a Beatrice Azok a boldog szép napok című száma épp úgy, mint Delhusa Gjon Nika se perimenoja. Az újra felfedezett Reptér ezen az estén is nagyon népszerű volt, ahogy a Szerelembomba is a Black II Blacktől.
Később, amikor egy idősebb pár táncolni is kezdett, egy hölgy jött oda hozzám, és elárulta, “ők a szüleim”. Jó volt látni őket!

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább