Varga Viktor megmutatta a fótiaknak, milyen az igazi hacacáré

by fnora
Őszi Hacacáré címmel ingyenes koncertsorozatot indított a kormány augusztus végén, aminek egyik fő célja az összetartozás közös ünneplése, melyre nagy szükség volt a hosszú elzártság után. A rendezvénysorozat közel 130 állomásán, helyszínenként két előadó lép fel. A tegnap esti Hacacárén Fóton Varga Viktor és az Anima Sound System adott koncertet.
Dr. Vass György polgármester az eseményen ezt mondta tudósítónknak:
“2020-ban semmi nem volt, 2021-ben pedig gyakorlatilag júniusig semmi nem történt. Most végre elindulunk abba a normális életbe, amit abba kellett hagynunk, fel kellett adnunk. Ebben benne van minden a közösségépítéstől kezdve a szórakoztatásig, hogy az emberek ne csak dolgozzanak, hanem tudjanak kikapcsolódni is” – mondta a polgármester a rendezvényen, szerinte ugyanis “így kerek az élet”.
A városvezető ugyanakkor azt is elmondta, hogy aggódnak a negyedik hullám miatt, ami érintheti a következő rendezvényeket ( Szüret- és Fröccsfesztivál, Fóti kolbi ).
“Használjuk ki ezt a mostani lehetőséget mindenképpen. Én örömmel köszöntöm a művészeket, akik eljöttek hozzánk – és a fótiakat, elsősorban őket” – zárta szavait a polgármester.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább