Üzenj Fótról a jövőbe!

by fnora
“Magyar vagyok 2020” elnevezéssel virtuális időkapszulát hozott létre a Rákóczi Szövetség Trianon 100. évfordulójára.  A Rákóczi Szövetség kezdeményezésébe bárki bekapcsolódhat, aki szeretne üzenni a jövőnek. Függetlenül attól, hogy hol dolgozik, mit tanul vagy éppen hol lakik -, elhelyezheti “Magyar vagyok…” kezdetű videó-, hang- vagy szöveges üzenetét, melyben megmutathatja, hogy a nemzethez tartozik, elmondhatja, miért jó érzés ez neki. Kifejezetten a jövőnek szóló, terveket, célokat megfogalmazó üzeneteket is küldhetnek a jelentkezők. Az időkapszula június 4-én bezárul, 20 év múlva nyílik ki újra. Addig a www.magyarvagyok2020.hu oldalon minden érdeklődő elhelyezheti Magyar vagyok…kezdetű szöveges, hang vagy videó üzenetét.  Kérdéseinkre Katona Flóra, a szövetség kommunikációs vezetője válaszolt.
Honnan érkeztek eddig üzenetek?

Az időkapszulába a világ minden pontjáról érkeztek üzenetek. Magyarországról is rengetegen csatlakoztak. Aki szeretné megnézni, hogy a lakhelyéről kik üzentek, az látogasson el a www.magyarvagyok2020.hu oldalra, töltsön fel üzenetet, utána ő is láthatja a többi üzenetet.

 

Mit üzennél a fótiaknak, miért kapcsolódjanak be a programba?

Június 4-hez közeledve fontos megemlíteni, hogy 100 év telt el a trianoni döntés óta, de okunk van az örömre, hogy még nagyon sokan élünk a Kárpát-medencében, erős közösséget alkotunk. Ahol jó közösség van, ott lehetőség van csapatban is üzenni, elmondani, hogy miért jó magyarnak lenni, üzenni a jövő generációjának. Azt javaslom a fótiaknak is, hogy akár csoportokban, baráti társaságokban(a virtuális térben összekapcsolódva) üzenjenek, hiszen ez is jelzi, hogy egy jó közösséghez tartoznak. Nem utolsó sorban a feltöltők között hungarikumokat sorsolunk ki.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább