Lövöldözés volt Dunakeszin, négyen meghaltak

by Karakai Ildikó

Dunakeszin, a Kisfaludy utcában este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket. Mindannyian életüket vesztették. A bejelentést követően a Pest megyei rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei nagy erőkkel a helyszínre vonultak, azonban az 54 éves elkövető – még a rendőrök kiérkezése előtt – magával is végzett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette miatt indított büntetőeljárást – írja a police.hu.

A közösségi oldalakon először arról írtak a dunakesziek, hogy sok a rendőr és a mentő a Kisfaludy utcában. Pár perccel később már lövöldözésről számoltak be, sőt halottakról. A Dunakeszi Post beszélt egy közelben élővel, aki szerint több sorozatlövés is dördült, illetve hangosbeszélőn szólítottak fel valakit, hogy a törvény nevében hagyja el a házat. A portál szerint ez árnyalhatja a rendőrség közleményét, amely szerint a gyilkos magával is végzett, hiszen a közelben lakók tűzpárbajt érzékeltek.

A Bors információi szerint a férfi az utcán, vadászfegyverrel végezte ki először anyósát és volt párját, egyetlen fejlövéssel. A durranás hangjára kirohant a kisfia is, aki kétségbeesetten azt kérdezte: “Apu, te lelőtted anyuékat?” – majd a férfi saját gyermekével is egy lövéssel végzett.

Fotó: MTI

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább