Fantasztikus hangulat a VMH-ban – a Civil Est Fótért rendezvényen jártunk

by ktgy
A Fóti Városszépítő Egyesület és a Városunkért Alapítvány nagy sikerű rendezvényére hamar betelt a lehetséges létszám – hasonló rendezvény nem volt mostanában a városban, és sokan érezték úgy, hogy erre el kell menniük. A batyus jellegű esten az asztalokat beborították a finom ételek és italok, a hangzavarból pedig kiderült, hogy mindenki élvezi a bulit, melyen a nagy táncolás késő estig tartott.
A welcome pezsgőn és az asztalokra kitett pogácsákon kívül minden piknik alapon jött össze. Az asztaltársaságok osztoztak a maguk hozta ínycsiklandozó falatokon és italokon.
Az est elérte célját, nagy volt a vándorlás az asztalok közt, rég nem látott barátok találkoztak, és persze sokan tettek szert új ismerősökre.
DJ Discofever gondoskodott a jó zenéről, melynek hatására hamarosan betelt a táncparkett.
Az est főszervezői, a Városszépítők elnöke, Bánhalmi Gábor és Ispán Lilla, az egyesület alelnöke elmondták, hogy a tavaly őszi Fóti kolbin jött az ötlet, hogy kellene egy bált rendezni, valami hasonlót, mint ami 2019-ben volt a Batyus bál. A rendezvény célja, hogy a városi civilek ismerkedjenek a lakossággal, mivel nagyon sok olyan ember van a városban, aki nem ismer senkit. Ezért azt gondoltuk, hogy megszervezzük ezt az eseményt, ami ráadásul végül ingyenes lett, köszönet a Városokért Alapítványnak, a művelődési háznak és a civil támogatóknak – tették hozzá.
  

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább