Szuper játékkal nyert a Kisalag a Veresegyház ellen

by Karakai Ildikó

Ragyogó időben, lelkes közönség előtt várta vasárnap a Kisalag SC a IV. osztályú felnőtt bajnokság, Közép-csoportjában az ellenfelét, a Veresegyház LUA-t. A vendégcsapat a bajnokságban jóval előrébb áll, ennek ellenére a Kisalag jó játékkal 4-1 arányban nyerni tudott. 

A mérkőzést egyperces néma felállással kezdték a közelmúltban elhunyt és mindenki által szeretett fóti tanár, Henzel Lajos emlékének tisztelegve. Ő korábban a kisalagi serdülőcsapat edzője is volt.
A mérkőzés végé fele egy játékost kiállítottak a Veresegyházból. A góllövők: Barna Gábor, Orosz Gergely, Dobos Szabolcs Benjamin és Karlovszky Ferenc, illetve Kocsi Bence Gergő.
A mérkőzés előtt a szurkolókat kérdezve négyen ezt jósolták:  “2-0, 2-1-re kikapunk”, “sajnos vesztünk, mert nincsen annyi edzés”, “én is a hazai csapatra tippelek”. Egy jó hangulatú és zajos szurkolópáros egyik fele 16-2-t, míg a reálisan tippelő barátja 2-0-t jósolt.
A szünetben újra a szurkolókhoz fordultam – aki 3-1 et várt, az 3-2-re módosította tippjét, míg volt, aki 4-2-re. Kaptam “majd a játékosok eldöntik” választ is.
A mérkőzés után a Veresegyház játékosedzője, Oroszi Benjamin ennyit mondott:  A pálya akkora volt, mint a szobám, de a jobb csapat győzött.  Ezzel arra utalt, hogy az itteni pálya mérete kisebb a megszokottnál.
Olajos Sándor, a kisalagi mester véleménye ez volt:  óriási szívvel és akarattal játszottunk, aminek meglett az eredménye. Sok munkát beletettünk a mai napba, ideje volt végre itthon tartani a 3 pontot, mert az utóbbi időben az egygólos vereségek nem tettek jót a csapatnak. Remélem, hogy most már olyan útra lépünk, mely hozzásegít a céljaink megvalósításához.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább