Felhívás a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatra

by franciska

Felhívás ösztöndíjpályázatra!

 

A képviselő-testület 2021. szeptember 30-i ülésén úgy döntött, hogy csatlakozik a 2022. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj rendszerhez.

 

A./ Az “A” típusú pályázatra azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

 

B./ A “B” típusú pályázatra azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik a 2021/2022. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek; és a 2022/2023. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni.

 

A pályázat benyújtásának módja:

 

A pályázat beadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

 

A pályázat beadási határideje: 2021. november 5.

A Támogatáskezelő elérhetőségei:

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Bursa Hungarica Ügyfélszolgálat

1381 Budapest, Pf.: 1418

Tel.: (06-1) 550-2700

E-mail: bursa@emet.gov.hu

Internet: www.emet.gov.hu (Bursa Hungarica)

 

További felvilágosítás az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Fóti Közös Önkormányzati Hivatal Ügyfélszolgálati Iroda

Telefon: 06-27/535-395/9120 mellék

e-mail cím: meszaros.gabi@fot.hu

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább