Az első bronzmeccsen hazai pályán kikapott a Phoenix-MT Fót

by ktgy
A bravúr a Pécs ellen nem sikerült, így a bronzéremért játszik a csapat a Férfi NB I/B Piros-csoportjában. Az ellenfele a Ceglédi KE, akivel két győztes meccsig tart a küzdelem a bajnokság harmadik helyéért. A lelátó hazai oldala most is megtelt fehér ruhás szurkolókkal, de ceglédi szurkolók is szép számmal jöttek.
A mérkőzés első két negyede jelentős ceglédi előnnyel zárult, de a harmadikban nagyon feljött a Fót. Ennek a negyednek a végén már csak 7 pont volt a vendégek előnye (54-61).
Sajnos az utolsó negyedben megint elhúzott a vendégcsapat, így a végeredmény 68-89 lett. A szurkolók végig kitartottak a csapat mellett, és reméljük, közülük sokan elmennek majd Ceglédre a szerdai visszavágóra.
A mérkőzés után a hazai csapat edzőjétől, Surmann Gábortól kaptunk értékelést.
“Először is gratulálok a Ceglédnek, jól játszottak és teljesen megérdemelten nyertek. De gratulálok rögtön a közönségünknek is, akik ma is valami varázslatos hangulatot teremtettek. Pont miattuk sajnálom különösen a mai vereséget. Vállalnom is kell a rám eső felelősséget, első dolgom lesz visszanézni a találkozót. Csapatom függetlenül attól, hogy erőn felül teljesít már hónapok óta, ez ma kevés volt az összképet nézve.
Már a kezdés is borzasztó volt, és a Cegléd védekezésétől pedig méginkább csak lelassultunk.
Csalódott vagyok, mert a heti felkészülésben abszolút nem éreztem azt, amit ma játék közben. Mintha kiürült volna a tank, de ami bántóbb, hogy a tűz is hiányzott jó pár játékosomból. Végül nagy nehezen találtam öt embert, aki vissza tudott jönni a meccsbe, de aztán olyan hibákat követtünk el, ami még az NB2-ben sem fér bele, nem hogy Piros csoport bronz mérkőzésen.
Egyenlőre buktuk a pályaelőnyt, de szerdán megmutathatjuk, milyen karakterek vagyunk Isten igazából. Szerintem voltunk mi már ettől is nehezebb helyzetben, amit végül meg tudtunk oldani. Köszönöm még egyszer a szurkolóinknak, és maximálisan igyekezni fogunk visszahozni még Fótra a párharcot. Végül boldog anyák napját kívánok minden kedves édesanyának!”

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább