Önkormányzati Képviselői Iroda működik Fóton

by franciska

A Polgármesteri Hivatal az önkormányzati képviselők munkájának segítésére külön képviselői irodavezetőt vett fel, és külön helyiséget alakított ki arra a célra, hogy a képviselők az igényeiket, észrevételeiket a hivatalnak  tolmácsolni tudják – tudtuk meg dr. Mihályi Zsolt Apor jegyzőtől.

A Kossuth Lajos utca 5. alatti épületben, az egykori virágbolt helyén létrehozott képviselői irodával az önkormányzatnak az a célja, hogy valamennyi képviselői igényt egy kézben tartva, folyamatosan nyomon tudja követni a kéréseket, kérdéseket és a megfelelő helyre továbbítsa azokat.

dr. Mihályi Zsolt Apor hangsúlyozta, hogy a képviselőknek már nem a hivatal munkatársait kell megkeresniük az általuk képviselendő ügyekkel, hanem a képviselői irodavezetőt. A képviselői iroda lehetővé teszi, hogy a Polgármesteri Hivatal a pártsemlegességét is erősítse, hiszen a hivatalnak szakmai munkát kell végeznie és nem politikai természetűt. A képviselőkkel a kapcsolattartást márciustól az Önkormányzati Képviselői Iroda végzi.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább