Nagy küzdelemben kikapott a Kisalag a Pilisszántó II-től

by fnora
A mérkőzés előtt Olajos Sándor, a csapat edzője elmondta, hogy a héten a dunakeszi műfüves pályán egy elmaradt meccset játszottak le a Tura ellen. Kikaptak a tabellavezető csapattól, de nagyon jól küzdöttek, ami “bíztató jel a mostani mérkőzésre”.
A lelkes szurkolótábor és a csapat minden erőfeszítése ellenére végül 4-3-ra a Pilisszántó nyert. A legutóbbi meccsükön az ellenfélnél voltak tízen (nem volt cseréjük egy sérülés után) és most ők játszottak több, mint egy félidőt kevesebben a kiállítás miatt. A szép őszi időben izgalmas meccset látott a mindig kitartó közönség – körükben a város polgármesterével.
A mérkőzés után Olajos Sándor ezt mondta: “Nem szokásom a játékvezetéssel foglalkozni, de minden kritikát alulmúlt a tevékenységük, több súlyos hibát követtek el. A jogtalan kiállítás mellett több olyan ítélet is született, amit nem tudtunk hova helyezni – emberek munkáját és szabadidejét tették tönkre. Ráadásul az ellenfél élete meccsét játszotta.
A csapatomat nem tudom elmarasztalni, az egész idényben kimagasló és példaértékű hozzáállásuk volt és sikerült egy nagyon jó társaságot kialakítani. Sok munkánk van benne és csináljuk tovább, az út elején járunk”.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább