Miller Zoltán mindent megtett, hogy elvarázsolja a hölgyeket a nőnapi koncerten

by ktgy
Zsúfolásig megtelt a VMH színházterme a városi nőnapi ünnepélyre. Palásti Béla igazgató üdvözlő szavai után Dr. Vass György polgármester köszöntötte a hölgyeket, majd Miller Zoltán színművész adott nagy sikerű koncertet.
Fót polgármestere köszöntőjében kiemelte, hogy az 1917 óta létező, hazánkban 1948 óta ünnepelt nőnap a nők iránti tiszteletet, megbecsülést fejezi ki. Ekkor ünnepeljük nem csak a család hölgytagjait, de kolléganőinket, szomszédasszonyainkat is. Ez a nap arra is figyelmeztet, hogy legyünk kedvesebbek családtagjainkhoz, szeretteinkhez, munkatársainkhoz. Álljunk meg egy pillanatra a mindennapok rohanásában, és kellő tisztelettel, szeretettel köszönjük meg a munkát, törődést és gyengédséget, amit tőlük kapunk. Ők jelentik számunkra a tavaszt, a fényt, ők fáradoznak az otthon melegének megteremtésében és megőrzésében. Kívánom, hogy életük legyen derűs, legyenek boldogok és egészségesek. Isten éltesse mindnyájukat! – fejezte be rövid köszöntőjét Dr. Vass György.
Miller Zoltánt Palásti Béla mutatta be: színész, énekes, az Emberek együttes frontembere, többszörös aranylemezes előadó, volt az év musicalszínésze, Emerton díjas. Főbb szerepei: Az operaház fantomja, Evita, Nyomorultak, Made in Hungária. Újabban feleségével a Duna TV Magyarország szeretlek című műsorának egyik csapatkapitánya. A Magyar Köztársági Ezüst Érdemkereszt büszke tulajdonosa.
A koncerten közkedvelt számok hangzottak el különböző műfajokban. Hallottunk Máté Péter számokat éppúgy, mint operettrészleteket vagy az Emberek együttes népszerű nótáját. Ami közös volt az előadott dalokban, hogy a közönség mind jól ismerte, és gyakran együtt énekelte a fellépő művésszel.
A műsor után dr. Vass György polgármester és Bíró Zoltán alpolgármester virágot adott át a hölgyeknek.
  
Az ünnepség előtt megkértük Dr. Vass Györgyöt, mondjon néhány, az ünneppel kapcsolatos gondolatot.

“Ez a nap több, mint egy átlagos nap. A tiszteletünket, szeretetünket, nagyrabecsülésünket kell, hogy kifejezzük a hölgyeknek, akik feleségek, édesanyák, nagyszülők, dédszülők. Természetesen nem csak ezen az egy napon kellene megemlékeznünk a nőkről, hanem folyamatosan, hiszen életünket nélkülük nem lehet elképzelni. Én magam sem tudnám, hiszen nekem is édesanyám, feleségem és lányom van. A tiszteletünket akarjuk kifejezni ezen a napon, mégha szimbolikusan is, de valójában ennek egész évben kell tartania, mivel nagyon sok mindent köszönhetünk a nőknek. Az életet, a törődést, a szeretetet, a türelmet, amit az életünket kísérő, támogató nőktől kapunk” – mondta a polgármester.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább