Fóton is gyűjtenek a háború elől menekülőknek

by fnora

Azoknak is elkél a segítség, akik otthonaikban maradnak.

Elsősorban az alábbiakat kérnénk az adományozóktól: Konzervek – Ásványvíz – Csomagolt pékáru – Csokoládé – WC papír – Tisztálkodási szerek – Maszkok – Vény nélkül kapható gyógyszerek – Pelenka – Takaró, pléd – Hálózsák – Polifoam – Gyermek és felnőtt vitamin – írta Tuzson Bence, a a térség országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán.

Fóton, együttműködésben az önkormányzattal, az alábbi címen adhatják le az adományokat:

– a Művelődési Házban, Vörösmarty Mihály tér 3. 09:00-17:00

A rendőrség adatai szerint az elmúlt 4 napban 70 ezernél többen léptek be Magyarország területére, miközben kifelé 20 ezer határátlépést regisztráltak.

Tuzson Bence beszámolója szerint azoknak is szüksége van a segítségre, akik ahelyett, hogy útnak indulnának, az otthonukban maradnak Ukrajnában.

“Az imént telefonon beszéltem Egressy Miklós görögkatolikus atyával, aki Göd ukrajnai testvérvárosában, Jánosiban szolgál. Beszámolt az ottani helyzetről és arról, hogy csakúgy mint a hazájukat elhagyóknak, a helyben maradóknak is elkél a segítség, ami jelenleg csak pénzadomány formájában juthat el hozzájuk a határon kialakult helyzet miatt. Támogatásomról biztosítottam! Kérem, aki teheti az alábbi számlaszámot kimásolva támogassa a nehéz helyzetbe jutottakat.Beregszászi Járási Máltai SzeretetszolgálatBank: Unicredit Bank Zrt.Számlaszám: 10918001-00000023-34330004IBAN: HU82 1091 8001 0000 0023 3433 0004Számla devizaneme: HUF ” – írta az országgyűlési képviselő a közösségi oldalán.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább