Fót SE II. – Kisalag 0:1

by fnora
A városi rangadót napsütéses, hűvös, szeles időben játszották ma délután – természetesen nézők nélkül. Az első félidő gól nélkül zajlott és egészen a 90. percig kellett várni, amíg a kisalagi Virág Tamás belőtte az első győztes találatot.
Az edzőkkel a mérkőzés után beszéltünk. Balogh Béla a hazai csapat edzője – aki a mérkőzés előtt még 3 pont megszerzésében bízott – természetesen csalódott volt. Elmondta, hogy keveset tettek a játékosok a győzelemért, fegyelmezetlenül, sok technikai hibával játszottak.
Olajos Sándor a kisalagiak edzője nagyon elégedett volt a csapatával. Az eredményt a “szív diadalának” nevezte. Játékosai betartották az edzői utasításokat és így végül egy utolsó pillanatban rúgott góllal nyertek a fiatalabbakból álló és esélyesebb Fót SE II. ellen. Sándor elmondta, hogy az utolsó húsz percben már a döntetlen megtartására törekedtek, de szerencséjük volt és ki tudtak használni egy lehetőséget. A múlt heti súlyos hazai vereség után jól jött a csapatnak a lelkesítő győzelem.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább