Fót legnépszerűbb cukrászdája mellett történt a brutális gyilkosság

by Karakai Ildikó

A buszpályaudvar közelében történt a tegnapi kegyetlen gyilkosság, fényes nappal, délután 1 órakor. A környéken a Bundiner Cukrászda mellett két bolt és autómosó is van, emberek jöttek-mentek, amikor a járdán másodszor is beleszúrt a házból kirohanó 51 éves nőbe az édesanyja 86 éves élettársa. Az idős férfi még egy féltéglával is fejbe vágta áldozatát.

Egy vissza nem fizetett kölcsön miatt robbant ki a vita a nő és a későbbi gyilkosa között – értesült portálunk. A támadó, Sz. István, akit őrizetbe vett a rendőrség, ezt ma be is ismerte.  Azt mondta a rendőröknek, hogy élettársa lányával egy ideje pénzügyi konfliktusa volt. Ez pénteken újra szóba került, a nő értetlenkedett, ezért ő elővett egy kést és „Dögölj meg!” felkiáltással megszúrta. Az áldozat kimenekült a lakásból, a Szent Benedek utcán esett össze. Támadója oda is követte, újra szúrt, majd egy féltéglával fejbe is verte az akkor már nagy valószínűséggel élettelen nőt.

A Fótinfo úgy tudja, hogy az áldozat egy Fóton jól ismert korábbi válogatott sportolónő édesanyja. A meggyilkolt nő férje információink szerint népszerű fodrász volt Fóton, a várost valósággal sokkolta a véres tragédia híre.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább