Fót kikapott Turától

by fnora
Kellemes időben a Balogh Sándor Sportcentrumban játszották a IV. osztályú felnőtt bajnokság Középcsoportjának felsőházi rájátszásában a Fót SE I. –  Tura VSK mérkőzést. A hazai csapat két idegenbeli győzelem után várta a listavezető ellenfelét. 
A játék előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a napokban elhunyt világhírű futballbíróról, Puhl Sándorról.
Az első félidőben háromgólos előnyt szerzett a Tura, amit a hazai csapat igyekezett behozni, de ez sajnos nem sikerült. A hazai gólokat Potornai Miklós és Horváth József szerezték.
Tóth-Máté Imre, a turaiak edzője a mérkőzés után elmondta: “Nekünk már mindegy volt, mert már hetek óta bajnokok vagyunk. Ennek ellenére nem lenne szabad leengednünk, mert lesz egy osztályozó két hét múlva. Volt jó néhány hiányzónk és most adtunk olyanoknak is lehetőséget, akik idáig nem nagyon kaptak. Maximálisan jól indult a mérkőzés, már a 30. percben 3-0 volt, s ez meghatározta az egészet. Én gratulálok a csapatomnak.”
Serdült Tamás, a fótiak játékos-edzője nagyon szomorú volt a meccs végén, mivel bízott benne, hogy ki tudnak egyenlíteni.
“Szerettük volna megőrizni a 11 meccs óta tartó veretlenségi sorozatunkat, amit 28 perc alatt buktunk el. A játékunkkal nagy probléma nem volt, sikerült helyzeteket kialakítani, többet birtokoltuk a labdát, viszont a kapu előtt nem voltunk elég élesek és pontosak. Félidőben rendeztük a sorainkat és a fejeket, ami aztán két gólt eredményezett és visszajöttünk a meccsbe. Tartásunk ma is volt, ennek örülök, az eredménynek sajnos nem. A Tura jó csapat, gratulálok az aranyérmükhöz” – nyilatkozta Serdült Tamás.
Jövő szombaton – talán kicsit több néző előtt – a Visegrádi SE ellen játssza a Fót SE I. a rájátszásban az utolsó mérkőzését, melyen – az eredménytől függetlenül – ezüstérmes csapatot lehet majd ünnepelni.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább