Fót is tesz a társadalmi elszigetelődés ellen

by fnora

A „Breaking isolation – Együtt a társadalmi elszigetelődés ellen” című európai uniós URBACT pályázattal Fót is bekerült abba a nemzetközi programba, amely a társadalmi elszigetelődést kívánja felszámolni a helyi közösségekben, idősek és fiatalok körében egyaránt.

“Régen generációk éltek együtt, az egymáson való segítés, az együttes élmények megélése volt az alap. Tapasztaljuk, hogy a fiatalabb és az idősebb generáció között nagy szakadék tátong, pedig szükségünk van egymásra, a közös nevetésekre, könnyekre, élményekre, különbözőségekre, azok elfogadásának megtanulására, mélypontokra, örömeseményekre.

Fontos, hogy tegyünk az elmagányosodás ellen.  Büszkék és motiváltak vagyunk, hogy Fót város is részt vehet egy olyan nemzetközi összefogásban, ahol az emberek és a közösségek újra élő, működő kapcsolatokra találnak!” – írta  Bíró Zoltán, Fót alpolgármestere a Facebook-oldalán.

A „Breaking isolation – Együtt a társadalmi elszigetelődés ellen” című európai uniós URBACT pályázattal bekerültünk abba a nemzetközi programba, amely a társadalmi elszigetelődést kívánja felszámolni a helyi közösségekben, idősek és fiatalok körében egyaránt.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább