Fót a kézműves sörök hazája is

by franciska

Tudta, hogy Fóton sörfőzde is működik? A Fóti Kézműves Sörfőzde 1994-ben referenciaüzem céljára épült, klasszikus sörök készültek itt.  Mi is írtunk többször róla. Most a sörfőzde is bekerült a Városunkért Alapítvány Fót információs füzetébe. 

A Fóti Kézműves Sörfőzde a későbbiekben aktív sörgyártásba kezdett és olyan ikonikus kézműves sörök gyártója lett, mint a Keserű Méz vagy a Fóti Zwickl. A családi vállalkozás jelenleg mintegy 20 típusból álló sörkínálattal büszkélkedhet – jóllehet városunkat a fröccsről többen ismerik, a helyi sörrel is érdemes próbát tenni!

A Városunkért Alapítvány Fót éppen azért készít információs füzetet a fótiak számára, hogy jobban megismertesse a helyi lehetőségeket az itt élőkkel. Minél erősebb a helyi gazdaság, minél többen vesszük igénybe a fóti termelők, üzletek, vállalkozások szolgáltatásait, annál erősebbé válik városunk gazdasága.

Tóth Krisztián, a szervezet alapítója felhívja a figyelmet: a kiadványhoz várják minden fóti vállalkozás jelentkezését július 12-ig a varosunkertalap@gmail.com címen.

Több információ a Városunkért Alapítvány Fót Facebook-oldalán található: https://www.facebook.com/varosunkertalapitvanyfot

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább