Egy napig 150 forintért utazhat korlátlanul Budapesten

by fnora

Ünnepi alkalomból, a BudapestGO utazástervező alkalmazás évfordulóján kedvezményesen utazhatnak a Budapesten közlekedők a 150 forintos napijeggyel.

Február 14-én egyéves a BudapestGO app, Budapest idén ünnepli a 150. születésnapját, ezért az applikáció szülinapján 150 forintos napijeggyel lehet utazni a fővárosban egész nap, korlátlanul.

Éjfél után is haza lehet érni egy jeggyel!

A jegy kizárólag február 14-én használható 00:00-tól 23:59-ig. Az ünnepi jegy a napijegyhez hasonlóan 24 órán belül korlátlan átszállásra alkalmas, az elkezdett utazás a megadott időintervallumon túl is befejezhető. A felhasználási feltételek a következők:

A szüliNAPIjegy ára 150 forint. A szüliNAPIjegy kizárólag 2023.02.14-én 00:00 órától 23:59 óráig érvényes és felhasználható. A szüliNAPIjegy a Budapest 24 órás jegyhez hasonló, azzal az eltéréssel, hogy a kezdő- és végérvényessége fix, nem választható meg tetszőlegesen.

  1. február 14-én napközbeni vásárlás esetén a vásárlás időpontjától számított 2 perc késleltetéssel válik aktívvá, és aznap 23:59-ig érvényes. Az érvényességi időn belül megkezdett utazás az éppen igénybe vett járművön akkor is befejezhető, ha a jegy időbeli érvényessége közben lejár. A megvásárolt szüliNAPIjegy nem visszaváltható.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább