Döntetlen a városi rangadón

by Karakai Ildikó

Kisalag SC – Fót SE I. 0:0. Így ért véget a vasárnapi meccs.

A mérkőzés előtt a hazaiak edzője, Olajos Sándor (aki alig két éve még a Fót SE-nél volt edző) azt mondta, hogy a csapat formája kiszámíthatatlan. Valóban hullámzó a teljesítményük, hiszen a múlt héten idegenben nyertek a Fót SE II. ellen, korábban pedig hazai pályán szenvedtek súlyos vereséget.

Ő csakis a győzelemnek örülne igazán, és a játékosait arra kérte, hogy hozzák ki magukból a maximumot – tette hozzá. Jól ismeri az ellenfelet, a csapattagok közül korábban több is a játékosa volt, néhányan vele jöttek a kiváláskor a mostani csapatához a Fót SE-ből.

Serdült Tamás, a Fót SE edzője is győzelmet várt a meccs előtt. Ők az előző héten idegenben nyertek erős ellenféllel szemben. Most azért kellene nekik a 3 pont, hogy bekerüljenek az első négy közé, akik rájátszást fognak játszani a III. osztályba kerülésért. Azt már előre tudta, hogy nem lesz könnyű dolguk, ismerik az ellenfelet és a játéktér minősége sem kedvez nekik. “De hát mindenkinek ugyanez a pályája ma” – fogalmazott.

A döntetlen után Olajos Sándor büszke volt a csapatára és arra, hogy a négy, Fót SE elleni meccsen 7 pontot szereztek. “Férfias küzdelem volt, ahol – úgy gondolom – igazságos eredmény született” – mondta.

Serdült Tamás a meccs után azt emelte ki, hogy “sajnos ezen a pályán passzolni vagy bármilyen taktikai elemet kivitelezni lehetetlen”. Ennek ellenére voltak helyzeteik, melyeket nem sikerült gólra váltaniuk. A jövő héten a listavezető Tura ellen játszanak, akkor javítaniuk kell.

A meccs után az edzők és a focisták kölcsönösen gratuláltak egymásnak,  a csapatok és a játékosok között baráti a viszony.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább