Cserbenhagyó gázoló Fóton – fotó is van róla!

by Karakai Ildikó

Az önök segítségét is kérik a dunakeszi rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki pénteken egy fóti zebrán ütött el egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább hajtott.

Az egyelőre ismeretlen sofőr november 26-án 19 óra 55 perckor a Németh Kálmán úton haladt Dunakeszi felé, amikor a 82. szám előtt lévő zebrán elgázolt egy férfit. A balesetben a 46 éves gyalogos könnyű sérülést szenvedett, a járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott az M2-s autóút irányába – írja a Dunakeszi Post.

A rendőrök eddig annyit tudnak, hogy egy sötét Audiról lehet szó, melynek eleje a gázolás következtében sérülhetett. A kamerafelvételek alapján a jármű és a sofőr azonosítása nem lehetséges, ezért kérik az emberek segítségét a dunakeszi rendőrök. Aki a balesettel, a sofőrrel, vagy az általa vezetett gépkocsival kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább