Bíró Zoltán: Fót egy erős, összetartó közösség

by fnora

Bíró Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje és csapata egy nap alatt összegyűjtötte a szükséges aláírások háromszorosát Fóton. Vasárnap Tuzson Bence igazságügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője és Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP EP-listavezetője is támogatásáról biztosította a polgármesterjelöltet.

Bíró Zoltán lapunknak elmondta, hogy csapatával már első nap leadták az ajánlóíveket, a szükséges mennyiségű aláírás többszörösét sikerült összegyűjteniük. A munka viszont folytatódik, továbbra is kint vannak a helyszíneken.

“Hálás vagyok az erős, összetartó közösségünkért. Fót történelmében példátlan az a fejlődés, amit megvalósítottunk az elmúlt években. Azt kérem a fótiaktól, hogy legyenek partnerek a további fejlődésben is” – mondta a polgármesterjelölt, aki közel 10 éve a 4. számú választókerület önkormányzati képviselője, 5 éve pedig alpolgármester Fóton.

Tuzson Bence és Deutsch Tamás is támogatásáról biztosította a fóti polgármesterjelöltet vasárnap, a fóti Szeplőtelen Fogantatás templom előtt, ahol Deutsch Tamás az EP-választás fontosságát is hangsúlyozta.

“Minden idők legfontosabb európai parlamenti kampánya kezdődött meg”- jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP EP-listavezetője. Deutsch kiemelte: 50 000 aktivistájuk van jelen az ország 10 000 helyszínén, és szombaton rekordgyorsasággal gyűjtötték össze a szükséges aláírásokat az európai választáshoz. Az EP-listavezető szerint a békepárti erők hangját fel kell erősíteni, és el kell mondani az embereknek, hogy június 9-én a tét hatalmas: háború vagy béke.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább