Befejeződtek a futballbajnokságok – Az utolsó forduló eredményei és évértékelők

by ktgy

Az utolsó forduló  eredményei:

Fót SE – Iklad KFC 0:0 (III. osztályú felnőttbajnokság, Keleti csoport)

Tinnyei Üvegtigris FC – Fót SE II. 0:4 (IV. osztályú felnőttbajnokság,  Északnyugati csoport)

Kisalag SC  – Vác-Deákvár SE II. 3:2 (IV. osztályú felnőttbajnokság,  Északnyugati csoport)

 

A csapatok edzői így értékelték az utolsó forduló meccseit és egész éves teljesítményüket:

Serdült Tamás, Fót SE

Olyan volt a meccs,  amire számítottam, de megint az hiányzott a legjobban, ami az egész évünkre igaz volt. A gól. Sajnos az egyik meghatározó játékosomat is le kellett cserélni, mert megsérült (Boros Milán). Védekezésünk rendben volt, így az ellenfelünknek is csekély helyzeteik voltak. Igazságos eredmény született.

A szezon utolsó fordulóját úgy vártuk, hogy győzelem esetén éremmel zárjuk az idényt. Ennek megfelelően a szokásos nagy létszámmal és kellő magabiztossággal utaztunk a Tinnye elleni bajnokira. Már az öltözőben lehetett tudni, meg fogják csinálni a srácok. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy megbeszéltük, letámadtunk, agresszívak voltunk, és ennek köszönhetően 10 perc után kétgólos előnyre tettünk szert. A 35. percre már 4-0 volt az eredményjelzőn a javunkra, és végleg lezártuk a további kérdéseket. Örülök, hogy sok játékosnak tudtam ismét lehetőséget adni ezen a mérkőzésen is. Megérdemelten nyertünk, és kezdődhetett az ünneplés.

Szerintem egy igazán eredményes évet tudhatunk magunk mögött. A célunk a dobogó volt, amit ki is mondtunk a szezon legelején. Az őszt a harmadik pozícióban fejeztük be, közel az első helyhez, ez bizakodásra adott okot. A téli felkészülésünk pazar volt, de ezután a tavaszi előadássorozat helyenként akadozott, talán túlzottan akartak a srácok, ami miatt vesztettünk biztosnak vélt pontokat. Végül a fiúk ellenállhatatlan akarásának köszönhetően megszereztük a bronzérmet, visszaszereztük a dobogós helyünket, amihez itt is gratulálok minden játékosnak, stábtagnak, egyesületi dolgozónak.
Hiányérzetem van-e? Úgy gondolom, reális a helyezésünk, az általam megfogalmazott célunkat elértük, de ebben a csapatban ennél sokkal több van, és ezzel mindent elmondtam.
Hajrá Fót SE!
Olajos Sándor, Kisalag
A mai meccsről annyit, hogy örülök, hogy jó idő mellett sok nézővel megrendezett mérkőzésen tudtunk diadalmaskodni. Az első félidőben, ha jobban koncentrálunk és kihasználjuk a helyzeteket, akár kétgólos előnnyel is mehettünk volna szünetre, helyette 0:0-lal fordultunk. A második félidőben gyorsan kétgólos előnybe kerültünk, hisz nyomás alatt tartottuk az ellenfelünket, és hibára kényszerítettük őket! A magabiztos előny birtokában egy picit visszaesett a teljesítményünk, aminek meg is lett az eredménye, hisz a vendégcsapat szépített. A következő néhány percre megzavarodtunk, de gyorsan rendeztünk a sorokat, majd megint kétgólos előnyünk volt egy szép támadás végén. A Vác-Deákvár a végén még egy szabadrúgásból szépített, de a győzelmünk nem forgott veszélyben. Hajrá Kisalag!
Az idei szezonunk elég rapszodikusra sikerült, az év első felében rengeteg sérüléssel bajlódtunk, volt azt hiszem 5 olyan meccsünk is, ahol mezőnyjátékosnak kellett a kapuba állni -ez nem szerencsés. Illetve mind játékban, mind mentálisan nem voltunk csúcsformában. A téli szünetben a tavaszra fordulva sem úgy kezdtük, ahogy elterveztük. De a tavalyi bajnokcsapat otthonában aratott magabiztos győzelem után a csapat visszatalált a helyes útra, és az utolsó 8 mérkőzésen aratott 7 győzelem 1 döntetlen megmutatta, hogy igenis van potenciál ebben a csapatban. Sajnos nem tudtunk beleszólni a dobogóba, amit sajnálok nagyon is. A tavasszal nyújtott teljesítményünkre igenis lehet vagyis kell építenünk, mert vannak céljaink a jövőre nézve, és köszönöm jómagam és az egész csapat nevében, hogy szurkolóink kitartóan jártak a mérkőzéseinkre, és hogy egyre népesebb nézősereggel büszkélkedhetünk! Hajrá Kisalag!

Nyitókép: archív fotó

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább