A Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálatnál várják a fóti időseket

by franciska
Várják a fóti idősek jelentkezését a Sztehlo Gábor Evangélikus Szeretetszolgálatnál Dunakeszin, ahol az ellátás körülményeit a múlt héten Dr. Vass György polgármester, Dr. Mihályi Zsolt Apor jegyző és a képviselő-testület több tagja is megtekintette.
Értesüléseink szerint még öt férőhely van a fóti időseknek újonnan kialakított épületszárnyban. Az önkormányzat – a helyi szociális rendelet alapján – szakosított ellátás keretében ápolást, gondozást nyújtó tartós bentlakásos ellátást biztosít az intézményben a Fóton legalább öt éve folyamatosan bejelentett lakóhellyel rendelkező személyeknek, ha a nyugdíjkorhatárt már betöltötték.
A fóti idősek az új szárnyban kétágyas, akadálymentesített fürdőszobás szobákban kerülnek elhelyezésre. A szociális intézmény az önkormányzattal kötött megállapodás alapján 15 fóti, 65 év feletti lakos részére teszi lehetővé ebben a szárnyban az ellátást.
 Az önkormányzat támogatásának köszönhetően nincs előre fizetendő összeg a bekerüléskor, mint egyes helyeken. Jelenleg még öt szabad férőhely áll a fótiak rendelkezésére, ezekre az alábbi elérhetőségeken várják az érdeklődők  jelentkezését.
Ügyintézők: Bőnisch Beáta és Nagy Andrea
E-mail: kerelem@sarepta.hu
Tel: +36/20 513 2952 ( hétfő – péntek 8-16 óráig )

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább