Változatos, hajtós, kemény meccsen szerezte meg a három pontot a Fót SE, és nyert 4-2-re

by ktgy
Két, egymásnak ismeretlen csapat játszott vasárnap délután a Balogh Sándor Sportcentrumban. A Péteri KSK a megye kettőből esett ki, és eddig a Fót előtt állt a bajnokságban. A hazai csapatnak nagyon kellett a győzelem a két vereség után. A mérkőzés a vendégek 11-es góljával indult,
amit hamarosan egy újabb péteri gól követett, így a 20. percben kettős előnyben voltak. A Fót nem adta fel, 20 perc alatt megfordította az eredményt. Lázár Pál 2 (egyik 11-esből) és Gáspár Dominik egy góljával  3-2-es hazai vezetéssel zárták az első félidőt a csapatok. A második játékrészben Ráduly Roland szerzett még egy gólt, így alakult ki a végeredmény.
A mérkőzés előtt Serdült Tamással beszélgettünk.
Néhány hete jártam itt, de látom, azóta sok minden változott mindkét pályánál. Milyen munkálatok zajlanak?
  • A főépület, az öltözőépületünk fog megújulni. Teljes tetőcsere, nyílászárócsere, vizesblokkok felújítása, az épület külső szigetelése zajlik.
Mikor várható, hogy elkészül?
  • Szerintem heteken belül, de szerencsére addig is tudjuk használni az épületet, bár kicsit kupi van.
A kerítést is kicserélték.
  • Igen, az is új lett. Egy felújítás folyik, és közben pár hete meglettek a konténerek is a műfüves pályánál. Van bennük öltöző, vizesblokk, bírói helyiség.
  • Kaptunk egy mobillelátót is, ami körülbelül száz fős, egy ifjúsági meccsen már meg is nyitottuk.
Mit lehet tudni a mai ellenfélről?
  • Ismeretlenek számunkra, még soha nem játszottunk velük. Ha a magunk akaratát érvényesíteni tudjuk, akkor a három ponttal elégedett leszek.
Az ellenfél edzője, Baranyai Pál a mérkőzés előtt elmondta, hogy teljesen új csapatuk van, 10 játékos elment, próbálnak újra a nulláról építkezni. Nem lesz egyszerű ez a szezon nekik, de megtesznek mindent, hogy innen is pontokkal menjenek el.
A meccs után megkértük Serdült Tamást, értékelje a játékot.
  • Az első sípszótól agresszíven letámadtuk az ellenfelünket, ami láthatóan nem tetszett nekik. Mégis egy ajándék 11-essel ők szerezték meg a vezetést. A második péteri gól is a semmiből érkezett, de ez egyáltalán nem befolyásolt minket, támadtunk tovább, hisz érezhető volt, hogy jönni fog a lehetőség. Jött is, szögletből Pali révén szépítettünk, majd élt a lehetőséggel, és kiegyenlített. Ekkorra az ellenfél már nem igazán akart focizni, és sajnos a játékvezető úr is szétsípolta a meccset. Félidő előtt még egy 11-est is sikerült értékesíteni Palinak. A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy folytassák ezt a lendületes játékot. Jöttek is a helyzetek, de rendre elpuskáztuk őket. Később egy egyéni akció végén Roli betört két védő között, és beállította a végeredményt. Ahogy a meccs előtt is mondtam, ha az akaratunkat rájuk tudjuk kényszeríteni, nyerni fogunk. Szerencsére sikerült. Hajrá Fót SE!

A hétvégén a Fót SE II. a IV. osztályú bajnokságban, idegenben  3-0 -ás vereséget szenvedett a Pomáztól, míg a Kisalag idegenben nyert 2-1-re a Kóspallag ellen.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább