Valósággal rohamot indítottak reggel a fótiak az oltásokért

by Karakai Ildikó

Az oltás iránt minden várakozást felülmúlt az érdeklődés ma Fóton. Sokan jöttek olyanok is, akik nem regisztráltak. 200 emberre elegendő vakcinával készültek az oltóbuszban, vélhetően ez el is fogy majd.

A Vörösmarty Művelődési Házban Janssen-vakcinával oltanak, ezt csak egyszer kell beadni.  Délután 4 órakor tervezik a zárást, az érkezőktől TB-kártyát és személyi igazolványt kérnek.
Reggel a szakadó esőben hosszan kígyózott a sor. Találkoztunk Dr. Vass György polgármesterrel is, aki stábunknak arról beszélt, hogy régi életünk akkor kerülhet vissza a normális kerékvágásba, ha mindannyian beoltottak leszünk, nem fertőződünk és nem is fertőzünk, óvjuk a saját egészségünket és a másokét is. “Éppen ezért örülök, hogy ilyen fegyelmezetten várják ki a sorukat az esőben a fótiak. Köszönet azoknak, akik úgy érezték, hogy szükség van erre.”
Sokkal nagyobb az érdeklődés, mint várták – hangsúlyozta a városvezető. Mint mondta, ez annak is köszönhető, hogy meghirdették mindenhol ezt a lehetőséget. A fóti háziorvosok is sokat tettek annak érdekében, hogy ilyen sokan legyenek itt ma – tette hozzá Dr. Vass György.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább