Szárnyalnak a fóti futballcsapatok, megint idegenben nyertek mindhárman

by ktgy

A hétvége impozáns eredményei:

Szadai SE – Fót SE   1:3 (III. osztályú felnőtt bajnokság, Keleti csoport)

Kismaros II.-Verőce – Fót SE II.   3:4 (IV. osztályú felnőtt bajnokság,  Északnyugati csoport)

Tinnyei Üvegtigris FC – Kisalag SC   2:3 (IV. osztályú felnőtt bajnokság,  Északnyugati csoport)

 

Edzői vélemények:

Serdült Tamás helyett ezen a hétvégén Mikulka Gyula,  a csapat asszisztensedzője értékelte a Fót SE I. teljesítményét:

“Nagyon jó pályán egy jó focit játszó és korrekt ellenféllel találkoztunk. Kialakítottunk pár helyzetet az első félidőben, vezethettünk is volna, de talán igazságos döntetlennel mentünk a szünetre. A második félidőre felpörögtünk, akartunk nagyon, de mégis a Szada szerzett vezetést. Ez nem tört meg minket, éreztük, hogy meglesz a mérkőzés. Végül sikerült megfordítanunk, a nagyobb győzni akarásunknak köszönhetően 3-1 nyertünk Szadán, és oda-vissza legyőztük őket. Nem a legjobb meccsünk volt, de nagyot küzdöttünk, és megérdemeltem vittük el a pontokat. A zárófordulóban Ikladot fogadjuk, vissza akarunk vágni a tavalyi vereségünkért. Gratulálok a csapatnak! Hajrá Fót!”

A Fót SE II. meccsét szintén Mikulka Gyula, a csapat  edzője értékelte:

“Tudtuk, hogy egy lehetőségünk van szombaton, ha a célunkat el akarjuk érni. A mérkőzést viszont nem így kezdtük, az első percben már hátrányban is voltunk, de a félidőre már 1-1 állással mentünk, a 20. perctől kézbe vettük az irányítást. A második félidőben megszereztük a vezetést egy nagyon tetszetős góllal. Majd gyorsan egy távoli lövéssel egyenlített az ellenfelünk. Nyomtuk folyamatosan, jó pár helyzetet elszalasztottunk. A Kismaros egy kontrából megint betalált, 3-2 oda. Azonnal érkezett még két csatár a pályára, rohamoztunk, elszánt volt a csapat, volt kapufánk is szabadrúgásból. De eljött a végjáték, és a 90. percben egyenlítettünk egy távoli bombával. A hosszabbítás 4 perc volt, mindent egy lapra feltéve támadtunk, és a 94.percben Baranyi Bence bevágta a győztes gólunkat, az egész csapat egyként ünnepelte a győzelmet. Hihetetlen volt, de megérdemelten nyertünk, egy percre se adta fel a CSAPATOM, végig hitt abban, hogy győztesen megyünk vissza Fótra. Itt is GRATULÁLOK nekik ! Most készülünk az utolsó bajnokira, amin meglehet az, amiért egész évben dolgoztunk. HAJRÁ FÓT!”

Olajos Sándor, a Kialag edzője így értékelte csapata teljesítményét:

“Nagyon fontos mérkőzésen szereztünk értékes pontokat. Jól felkészült ellenféllel találkoztunk. Gyorsan magabiztos kétgólos előnybe kerültünk, és kontroll alatt tartottuk a mérkőzést addig, míg nem szépítettek,  utána a félidőig egy picit beszorultunk, jöttek a pontrúgások egymás után. A félidőbe rendeztük a sorainkat, és egy jogos bűntető után újra kétgólos előnybe kerültünk! A végén már csak szépíteni tudott az ellenfél, nem forgott veszélyben a győzelmünk! Gratulálok mindkét csapatnak, harcias, jó mérkőzés volt! Hajrá Kisalag!”

Nyitókép: Fót SE (archív fotó)

 

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább