Remekelt a fóti társulat a rangos gyermekszínjátszó fesztiválon

by fnora
Nagy fóti sikerrel fejeződött be a Magyar Drámapedagógiai Társaság által szervezett Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Fesztivál – a Muharay Elemér Színpad társulatát és egy szigetmonostori csoportot meghívták Pécsre a fesztivál konferenciájára.
A Vörösmarty Művelődési Házban 3. alkalommal tartották meg a fesztivál Pest megyei elődöntőjét, melyen a kistarcsai Zsákhangya Nyüzsiszínház, a veresegyházi Fabricius Általános Iskolából a Szikrák csoport, a szigetmonostori Art Osztály kék és zöld csoportja és a Muharay Elemér Színpad vettek részt.  A fóti gyerekek két darabot adtak elő: az egyik, aminek tavaly egy részét már bemutatták, a Múltidézők. A zsűrizés alatt a KOHÓ Műhely szórakoztatta a közönséget.
Révész Melinda, a Muharay színpad vezetője elmondta, hogy a régi csapathoz új tagok is csatlakoztak, s velük együtt adták elő most már a teljes Múltidéző darabot, aminek tavaly a járványhelyzet miatt csak egy 10 perces részét mutatták be. Délután a Reset című darabot mutatta be a fóti társulat, amit a nyári táborban hoztak össze.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább