Polyák Rita és Szelle Szilárd koncertje a Somlyó-tónál

by bcsenge

Fót Város Önkormányzata nem feledkezik meg a szülőkről, a nagyszülőkről, a város szépkorúiról sem. Az idősek világnapja alkalmából a Somlyó-tónál izgalmas programokkal várja a szórakozni vágyó idősebb korosztályt.

A fóti Somlyó-tónál változatos programokkal várják a család összes tagját az idősek világnapja alkalmából.  14 órától Hétpróba akadálypályával várják a nagyszülőket és unokáikat, 15 órától pedig Polyák Rita és Szelle Szilárd Örökzöld Slágerek koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A napot az Ismerős Arcok koncertje zárja 18 órakor.

Időpont: 2023. 10. 01., 14-től 21 óráig

Helyszín: fóti Somlyó-tó

Polyák Rita színésznő- énekesnő:

2007-ben, alig 18 évesen a Csillag Születik című  tévéshow-ban tűnt fel az RTL KLUB képernyőjén, ahol egészen sokáig jutott, bekerült a TOP 6 versenyző közé. A Kőbányai Zenei Stúdióban szórakoztató zenész szakon végzett, ezalatt a Marót Viki és a Novakultur Zenekar vokalistája volt. Az országos ismertséget az Éjjel Nappal Budapest hozta meg neki, ahol Regina karakterét formálhatta meg 3 éven keresztül. Saját zenekara van “REE” néven, ezen kívül a Csillebérci Szabadtéri Színház művészeti vezetője Mészáros Árpád Zsolt oldalán.

Szelle Szilárd énekes-színész:

Tanulmányait a Budapesti Operett Színház zenés stúdiójában kezdte. 2015 óta szabadúszó színészként dolgozik. Játszott a nagysikerű Őrült Nők Ketrece című musicalben, amit Alföldi Róbert rendezett. Később a Karinthy Színházban, illetve a debreceni Csokonai Színházban játszott.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább