Nagy nyári fotópályázat

by franciska

 

Nagy nyári fotópályázatunk véget ért.  Pályázatunk egyik célja, hogy Fót komoly kulturális és természeti örökségét megmutassuk a világnak, másik célja, hogy a fotózást népszerűsítsük, s harmadik, de kevésbé fontos célunk pedig az volt, hogy az Önök részvételével egy aktív nyarat töltsünk el közösen  a fotinfo.hu oldalán. A mobiltelefonok elterjedésével ma már mindenki képet alkot, nap mint nap fotót készít velük. Igényes fotó viszont egyre kevesebb készül, mert az több időt, több gondolatot igényel, persze az is előfordulhat, hogy csak jó helyen kell lenni jókor. A beküldött fotók rendkívül szép oldalát mutatják Fótnak. Sok kép párosult rendezői koncepcióval, komoly beállítással. A beküldött fotók legyakoribb témái: Fót kulturális öröksége, természeti képek, gyerekképek vagy egy-egy aktivitást, illetve pillanatot megörökítő kép.

Megtoldottuk még a  közönségszavazást a mai nappal, szeptember elsejével. Ezen a napon még lehet szavazni pályázatunkra!

Reméljük, hogy pályázatunkkal izgalmasabbá tudtuk tenni az idei nyarat.

Köszönjük minden pályázónak és szavazónak a munkáját.

Hamarosan jelentkezünk a nyertesek névsorával.

A beküldött fotókat itt láthatják:

Nagy nyári fotópályázatunk véget ért. Szeptember 1-jén még szavazhatnak a legjobb képekre! Szavazni az egyes fotókra rákattintva a like gomb megnyomásával tudnak!

Közzétette: Fótinfo – 2020. július 20., hétfő

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább