Nagy nyári fotópályázat a Fótinfón!

by Karakai Ildikó

Hozza ki a legtöbbet élete legfurcsább nyarából!

Nagy nyári fotópályázatot hirdet a Fótinfo. Augusztus 31-ig várjuk a képeket olvasóinktól, mesés díjakért. A fődíj két páros wellnesshétvége, félpanzióval. A téma ezúttal nem évszakhoz kötött: bármiről lehet képet készíteni, amiről úgy gondolják, hogy érdemes a megörökítésre.

Két kategóriában lehet nevezni: fóti lakosok képei, illetve Fótról készült képek. Az utóbbiban jelentkezhetnek olyanok is, akik nem Fóton élnek.

Osszák meg felejthetetlen és megörökített pillanataikat, képeiket velünk és egymással erről az igazán rendkívüli nyárról!

Mától augusztus utolsó napjának utolsó percéig várjuk a fotókat, indulónként legfeljebb hármat. A pályázatokat a foto@fotinfo.hu címre küldjék.

A képek megjelennek Facebook-oldalunkon. A fődíjról és a helyezésekről neves szakértőkből álló zsűri dönt, de Önöknek is lesz beleszólásuk a dologba: a legtöbb Facebook-szavazatot kapott fotót közönségdíjjal jutalmazzuk.

A fődíj kétszemélyes, két éjszakás wellnesshétvége, félpanziós ellátással a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben. A többi helyezett értékes ajándékokat kap. A díjátadó szeptember végén lesz.

Addig is élvezzék a nyarat. És fotózzák is persze! Aztán mutassák meg nekünk és egymásnak.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább