Nagy buli volt az idei retró majális

by ktgy

A gyönyörű időben már kora délelőtt sokan kijöttek a tóhoz, ahonnan indult a veteránautók és a  chopperek felvonulása.

A városon végigguruló konvoj élén a két teherautó a Wind Band zenekart szállította, akik a megállóknál zenével szórakoztatták a felvonulókat és a vendégeket.

A városban megtett kör után az autók és a chopperek visszatértek a tóhoz, ahol egész nap lehetett csodálni őket.

A nagyszínpadon folyamatosan voltak programok, például fellépett a  Spartan Dance és a Fót SE modern tánc szakosztálya.

A város szeretné a fiatalokat minél jobban bevonni a település életébe, ezért egy fiatal hölgynek, a Fáy András Általános Iskola tanulójának, Gódor Fanninak az ottani diákönkormányzat elnökének adta át Bíró Zoltán alpolgármester a város kulcsát.

Szintén az alpolgármester úr adta át az Akikre büszkék vagyunk díjakat. A városban lakók minden évben különböző kategóriákban jelölhetnek városi kitüntetésre olyan személyeket, akik munkájukkal, tevékenykedéseikkel kiemelkedőt nyújtottak. Az idei évben március 15-én vehették át a kitüntetettek a díjakat, azonban maradtak olyan jelöltek, akiknek munkáját most köszönték meg.

A nap egyik izgalmas programja volt a somlói galuska evő verseny, ahol több kategóriában indulhattak a gyerekek és a felnőttek.

A fóti majálisok egyik legkedveltebb programja az Apponyi Franciska Egyesített Intézmény dolgozóinak tánca, most is nagyon lelkesen tapsolták meg a nézők a fellépésüket.

A rengeteg délelőtti program egy részét mutattuk most be, a délutáni eseményekről egy külön cikkben tudósítunk.

 

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább