Keresik a fóti autórongálások tettesét

by franciska
A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több büntetőeljárásban folytat nyomozást a Fóton elkövetett rongálás bűntette miatt.
Ismeretlen elkövető Fóton tavaly több alkalommal parkoló autókra maró hatású anyagot locsolt, milliós károkat okozva ezzel a sértetteknek. A bűncselekmény elkövetése sajnos folyamatos, a napokban is történt ilyen eset.
Mint februárban beszámoltunk róla, Pest megye rendőrfőkapitánya 500.000  forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja.
A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2897 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább