Lezárták az élettársa lányát meggyilkoló fóti férfi aktáját

by Karakai Ildikó

Az eset még januárban történt. A 86 éves férfi összeveszett az 51 éves nővel a fóti lakásában, ezért késsel megszúrta; a nő az utcán esett össze. A rendőrség mostanra zárta le a nyomozást.

Már a lakásban többször megkéselte vita közben a férfi a nőt, aki vérző sebei ellenére ki tudott menekülni a lépcsőházon keresztül az utcára. A férfi követte, utolérte és még egyszer beledöfte a kést. A nő ekkor esett a földre. A penge beletört, ekkor a férfi felkapott egy féltéglát és többször fejbe vágta, majd elmenekült. A kés eldobott nyelét később megtalálták a környékbeli bokrok között.

A szomszédok hívták ki a rendőröket, akik a helyszín közelében elfogták a gyilkost. A mentők már nem tudták megmenteni a nő életét. Az orvosszakértő öt szúrást talált a nő testén, kettőt a nyakán, hármat a mellkasán.

A férfi azzal védekezett, hogy a nő meglopta őt és emiatt vitatkoztak. Azon a januári napon ismét számon kérte őt, vitatkoztak, majd felkapott egy kést és „Dögölj meg!” felkiáltással szúrni kezdett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 86 éves férfi ellen. Ezt mostanra fejezték be, az ügy iratait vádemelési javaslattal elküldték az ügyészségre.

Forrás, fotó: police.hu

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább