Közeledik a fóti Népi és Mesenap

by franciska

Idén második alkalommal rendezi meg a VMH a tavalyi Mesenap pozitív visszhangján fellelkesülve a II. Népi és Mesenapot.

A program egy helyszínen, de több színtéren zajlik majd. A földszinten a mesekuckóban élőszóval mesélnek az előadók a gyerekeknek. Az udvaron népi játszótér és kézműves foglalkozás lesz, de nem marad el idén sem a mesekönyvcserebere-börze (könyvforduló), valamint a mesekvíz sem, melynek helyes kitöltői között ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.

Az udvari programok ingyenesek,  a napot záró színházi előadás jegyára is családbarát, 800 Ft/fő.

A Görbe Tükör Színház zenés rosszalkodásra várja a Mesenap végén a családokat Janikovszky Éva népszerű műveinek színpadi feldolgozásával. Ki ne ismerné és szeretné az írónő Kire ütött ez a gyerek és a Ha én felnőtt volnék című könyveit? Az előadást felnőttek és gyerekek – még a legkisebbek is – egyaránt élvezni fogják, hiszen mindenki tudja, hogy rosszalkodni sokkal mulatságosabb, mint jónak lenni. Folyton jónak lenni iszonyúan unalmas, és amellett fárasztó is.

Az előadásra elővételben a jegyek a művelődési ház irodájában, nyitvatartási időben vehetők meg. Amennyiben még marad jegy, természetesen az előadás napján is lehet majd kapni a helyszínen.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább