Finom süteményekben sem lesz hiány a Városunkért Alapítvány kiadványában

by franciska

Helyi információs füzetet készít a fótiak számára a Városunkért Alapítvány Fót. A kiadványhoz várják minden helyi vállalkozás jelentkezését július 12-ig a varosunkertalap@gmail.com címen.

A helyi cégek és szolgáltatások népszerűsítésére az alapítvány online sorozatot is indított, melynek keretében a közösségi médiában is igyekszik bemutatni a kiadványban szereplő vállalkozásokat, például a Bundiner cukrászdát, melynek története egészen az 1968-as évre vezethető vissza. A hagyományos sütemények mellett folyamatosan megkóstolhatók a saját kísérletező receptúrák is.

És hogy miért fontos a helyi vállalkozásokat népszerűsíteni? „A helyi közösségek ereje egyre inkább felértékelődik mindennapjainkban. Minél erősebb a helyi gazdaság, minél többen vesszük igénybe a fóti termelők, üzletek, vállalkozások szolgáltatásait, annál erősebbé válik városunk is. Alapítványunk ezért információs füzetet készít, melynek célja, hogy minden fótival megismertessük a helyi lehetőségeket. Így, ha legközelebb barkácsolni akarunk vagy éppen könyvelői szolgáltatásra van szükségünk, már tudni fogjuk, hogy helyben is van megoldás” – tájékoztat Tóth Krisztián, a szervezet alapítója.

Több információ a Városunkért Alapítvány Fót Facebook-oldalán található: https://www.facebook.com/varosunkertalapitvanyfot

 

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább