Két éve nyílt meg a fóti sportcsarnok – Sokszínű programmal ünnepelték

by ktgy
Fóton kettős ünnep van. A csarnok kétéves születésnapja az egyik. A város huszadik születésnapja a másik. Tudósítottunk az építkezésről, a megnyitóról, a névadó ünnepélyről, és folyamatosan írunk az itt zajló programokról, sporteseményekről, koncertekről. 
A mostani évfordulón a programok több helyszínen zajlottak. A teraszon volt tíz pontgyűjtő állomás, az összeset teljesítve ajándékot lehetett nyerni. A színpadon sportbemutatók voltak, bemutatkozott a nagyon sikeres kosárlabdacsapat és volt születésnapi torta is.
A tortát Tuzson Bence igazságügyi miniszter,  Fót országgyűlési képviselője és Biró  Zoltán, a város alpolgármestere szelték fel és osztották ki a vendégeknek.
A csarnok kűzdőterén utánpótlás-kosárlabdatorna, akrobatikus színházi előadás (Face Team) és aerobicedzés Amarillával volt a program napközben , míg délután a Phoenix-MT Fót csapata a szurkolók csapatával játszott gálamérkőzést. 
Természetesen egész nap szólt a zene retró és mai slágerekkel, a jó hangulatról GeryB és theBPMc gondoskodott a 4K DJS csapatából.
Basa Zoltán, a csarnokot üzemeltető Kft. igazgatója elmondta, hogy nagyon jó kihasználtsággal működik a csarnok, gyakorlatilag minden hétvégén vannak rendezvények. Az elmúlt év volt a “bemelegítés”, ekkor kezdték megtalálni a partnereket, akik idejönnének, egyrészt edzésekre, illetve bajnoki meccsekre.  A kézilabda és a kosárlabda bajnoki meccsek már tavaly is ebben a csarnokban voltak, idén már a röplabdaszövetség is rendez mérkőzéseket. A felsorolt sportágakon kívül itt tartják az edzésüket a vívók, a táncosok (salsa, hiphop), a spinningesek és  a trambulinosok.
“Rendeztünk a csarnokban koncertet (Parno Graszt), és a teraszon is volt egy hétvégi programsorozatunk, amit folytatni fogunk. Ezt idén összekapcsoljuk a foci Eb-vel és a párizsi olimpiával. Lesz egy ledfalunk, ahol a vendégeink követhetik a versenyeket, lesznek kísérőprogramok és természetesen vendéglátó egységek”.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább