Javulhat a közvilágítás a városban!

by franciska

A fóti  önkormányzat 2020. december 1-től a PAHUSZ Bt-t bízta meg a város közvilágítási hibáinak javításával. Pallagi Sándor 15 évig dolgozott a Budapesti Elektromos Műveknél, ő végzi a közvilágítási hibák javítását a városban.

„Fóton lakom, tősgyökeres fóti vagyok. Fontos számomra a város, saját problémaként kezelem a hibabejelentők panaszát, amit igyekszem minél hamarabb, pár órán belül megoldani.” – nyilatkozta a vállalkozó.

December eleje óta rengeteg olyan hibát javított ki az új szolgáltató, amelyeket korábban jeleztek az önkormányzatnál, de nem végeztek el. A legtöbb hibabejelentést a lakóterületen lévő lámpák meghibásodásáról szólt.

„Fóton nagyon sok régi lámpa megérett a váltásra, a korszerűsítésre, arra, hogy LED-re cseréljük őket. Teljesen széttörnek a lámpák, s ez főleg a főutcán jellemző. A mellékutcákban viszonylag kevesebb a probléma. A forgalmas főúton lehet látni, hogy több helyen is széttörtek a lámpák, melyeket cserélni kell.” – mondta a vállalkozó.

Pallagi Sándortól megtudtuk, hogy az újonnan felszerelt fényforrások élettartama általában tíz év, amelyek jó minőségű, Magyarországon készült és forgalmazott lámpák. Ezek megbízható, garanciális termékek. A vállalkozó elmondta, hogy januárban kevesebb hibabejelentés érkezett, mint decemberben. A felmerült problémák pedig többnyire abból adódtak, hogy a városban több helyen új oszlopokat szereltek fel, amelyekben nem cseréltek lámpát, és ezeket kellett pótolni.

„A buszfordulóban a butiksoron a korábban felszerelt magas fénypontú lámpák már két éve egyáltalán nem világítanak. Ez már nagyon zavarta az embereket, ezek cseréje folyamatban van. Az egyiket már kicseréltem, a másik kettőre is megjött a megrendelés, amelyeket a jövő hét folyamán végzek el.” – közölte velünk Pallagi Sándor.

 Ha hibát lát akkor ezt a számot hívja: 06 70-500-3578!

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább