Ilyen szép munkák érkeztek a falfestészeti pályázatra!

by franciska

Augusztus 27-ig lehetett beküldeni a rajzokat a Fót Város Önkormányzata, képviselő-testülete és a Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium művészeti munkaközössége által meghirdetett falfestészeti pályázatra. A fóti óvodásoknak, óvodai csoportoknak, általános és középiskolai tanulóknak, alkotócsoportoknak meghirdetett pályázat célja a fóti polgármesteri hivatal melletti megújuló tér hosszú falfelületének, a Sütöde kisbolt oldalfalának díszítése.

Az alkotások egyik témája: „Gyermeknek lenni jó!”, vagyis a játék élménye, a természetben való kirándulás, játék, sportolás és a tanulás örömének kifejezése. A másik téma: „Fóton élek, itt lakom!” Ez Fót nevezetes épületeinek, érdekes településrészeinek képzőművészeti megjelenítése volt.

Az alábbiakban közöljük a nyertes képeket.

Kósa_Lilien-MŰ-TEREM Rajzszakkör

 

 

Nemeshegyi_Daniel-Száz Juhocska Reformatus Óvoda

Bata_Sára- MŰ-TEREM Rajzszakkör

 

Nagy Róbert – MŰ-TEREM Rajzszakkör

Waldorf 4. osztály

Simon Virág- MŰ-TEREM rajzszakkör

Tasi Anna-MŰ-TEREM Rajzszakkör

Nagy Róbert-MŰ-TEREM Rajzszakkör

Bata Sára-MŰ-TEREM Rajzszakkör

 

Több alkotás érkezett óvodásoktól, általános iskolásoktól és középiskolásoktól, akiket dicséretben részesítettek a szervezők, és akiket a közös falfestésre is meghívnak, amelyet a Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnázium képzőművész tanáraival és tanulóival  közösen szerveznek majd meg.

 

 

 

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább