Hétfőtől módosul a fóti vonatok menetrendje

by Karakai Ildikó

Hétfőtől módosított menetrend lesz érvényben a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon február 26-ig – közölte a Mávinform.

Ebben az időszakban Verőce és Nagymaros között pálya- és felsővezeték-karbantartást, valamint a bokrok és a vasúti közlekedésre veszélyes fák gyérítését végzik.

Munkanapokon a Szobról 8.26-kor a budapesti Nyugati pályaudvarra induló G70-es vonat a korlátozás ideje alatt csak Váctól közlekedik.

A munkálatok miatt több vonat pár perccel korábban vagy később indul, illetve érkezik a megszokottnál. Ez érinti a Szobról páratlan órákban induló Z70-es, a Vácról minden páros órában induló S70-es, valamint a Hungária és a Metropolitan EuroCity vonatokat is – tudatta a vasúttársaság.

A szobi vonal módosított közlekedési rendjéhez igazodik a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon munkanap délutánonként Vác felé közlekedő G71-es vonatok menetrendje.

Néhány kivétellel a Vác felől a fővárosba induló valamennyi S71-es vonat menetrendje módosul, Rákospalota-Újpest és a Nyugati pályaudvar között 2-5 perccel később közlekednek.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább