Három férfi és a drogok – rajtaütés Pest megyében

by Seifert Péter

Kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást egy dunaharaszti, egy halásztelki és egy szigethalmi férfival szemben a rendőrség, további hét embert kábítószer birtoklásával gyanúsítanak – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

A Pest megyei férfiak, akik a gyanú szerint rendszeresen árultak kábítószert, pár hónapja kerültek a rendőrség látókörébe. A rendőrök több helyszínen és időben tartottak kutatást. Az 57 éves dunaharaszti P. Imrénél, a 30 éves halásztelki F. Józsefnél, valamint a 34 éves szigethalmi T. Tamásnál mintegy 300 gramm kábítószergyanús anyagot, csaknem ezer extasy tablettát, 13 darab 50 milliliteres üvegben lévő ketamint és 36 gramm marihuánát foglaltak le.

A rendőrség felvétele

Ezen kívül találtak még kábítószerrel szennyezett tárgyakat és csomagolóanyagokat, illetve közel félmillió forintot, amit szintén lefoglaltak – ismertette a rendőrség.

Azt írták: az egyik rajtaütéskor a gyanúsítottak a bizonyítékot úgy akarták eltüntetni, hogy egy több száz darabos extasy csomagot átdobtak a szomszéd telkére, míg egy másik akció során a rendőrök éppen üzletelés közben fogták el őket.

A három férfi közül az egyik szabadlábon védekezhet. Az ügynek rajtuk kívül további hét gyanúsítottja van – tették hozzá.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább