Három Auchan- buszjárat október 31-ig biztosan jár iskolaidőben

by franciska
Az Auchan Magyarország Kft. vezetése a napokban arról tájékoztatta Fót Város Önkormányzatát, hogy költségcsökkentési okokból megszünteti a helyi Auchan- buszt.  A városvezetőkkel tárgyalva sikerült elérni, hogy október 31-ig három buszjárat fog járni naponta. Dr. Vass György, polgármerester facebook posztját közöljük az alábbiakban. 
“Az Auchan Magyarország Kft. vezetése a napokban arról tájékoztatott, hogy költségcsökkentési okokból megszünteti a helyi Auchan buszt.
Váratlanul ért mindenkit a hír, sokan használják ezt a közlekedési eszközt, az Önkormányzat is számolt vele a helyi tömegközlekedés szervezésénél.
Fót Város Önkormányzata és az Auchan évek óta kölcsönösen jó kapcsolatot tart fenn, ezért a vezetőséggel megállapodva három buszjáratot – az áruháztól 6:45, 13:00 és 14:40 perckor indulókat – október 31-ig továbbra is biztosítják kérésünknek megfelelően.
Azon dolgozunk a továbbiakban, hogy a lakossági igényeknek megfelelően járjunk el a helyi járatszervezéssel, keressük azt a megoldást, ami leginkább megfelelő a fótiaknak.”- írta Dr. Vass György polgármester a facebook-oldalán.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább