Fergeteges hangulatú retró majális volt Fóton

by Karakai Ildikó

A hatalmas tömeg a többi között a Fóti Boglárka Óvoda dolgozóinak, a Fóti Közszolgáltató Kft. csapatának, illetve az önkormányzat munkatársainak előadását láthatta a tónál. Az utóbbiban ​feltűnt a város polgármestere is – cápajelmezben.

Szóval különleges élményben volt részük a gyönyörű időben a tóhoz kilátogatóknak.

A retró már a bejáratnál várta a vendégeket – Trabantok sora, klasszikus motorok vonzották az érdeklődőket.

A játszótéren a kedvenc légvárakon és állatsimogatókon kívül most volt sok régi játék is, amit nagy örömmel próbált ki a gyereksereg, és késő délután többször felemelkedett a levegőbe egy nagyon látványos léggömb is.

A nap legváratlanabb és egyben legizgalmasabb programjai voltak a felvezetőben felsorolt tánccsapatok produkciói.  A Fóti Közszolgáltató Kft. munkatársai a Pink Floyd zenéjére, munkaruhában adták elő nagysikerű műsorukat.

Őket az önkormányzat  dolgozói követték.  A Neoton együttes ” Ha lesben áll a cápa” című slágerére táncoltak, míg a város polgármestere, dr. Vass György cápajelmezben sétált a közönség sorai közt.

A következő meglepetés a Boglárka óvoda dolgozóinak tánca volt – ők rock and rollt jártak az ötvenes évek ruháiban.

A későbbiekben a Muharay Színház fiatal színészei retró divatbemutatót tartottak, a délután folyamán nagysikerű koncertet adott a fóti Zarándok együttes, míg az estet Arató András retró videódiszkója zárta.

Sokáig emlékezetes marad ez a hangulatos, változatos és tényleg közösségépítő majális. Reméljük,  még sok hasonló eseményt láthatunk a népszerű Somlyó-tó mellett.

További képeket láthat a fóti retro majálisról Facebook-oldalunkon!

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább