Életet mentett a fóti operatőr

by franciska

Szabó Rolanddal, a Középsuli YouTube sorozat fóti operatőrével nem hétköznapi dolog történt a múlt hét péntekén. Aznap reggel még aligha gondolta, hogy egy filmbe illő sztorinak lesz nem is az operatőre, hanem az egyik főszereplője. 

Sokszor azt gondoljuk, hogy a filmek izgalmait nem élhetjük át, mert a fantáziák a filmvásznon mutatnak jól. Igen ám, csak azt felejtjük el, hogy az igazán jó és időtálló történeteknek mindig van valóságalapjuk.

Elképesztő dolog történt Szabó Rolanddal, a Középsuli operatőrével

Mikor párjáért indult Jászberénybe autóval, az úton arra lett figyelmes, hogy egy zaklatott nő fut felé a kezeivel kalimpálva, segítséget kérve. Megállt neki, felvette, de arra nem számított, ami ezután történt.

,,Reggel, amikor felkeltem még nem gondoltam, hogy életet mentek.”

Autós üldözésbe keveredett!

A bajba jutott nőt férje üldözte egy másik autóval, ezért Roland kénytelen volt rátaposni a gázra, és manőverezéssel lerázni.

,,Miután hagytam, hogy megelőzzön, egy gyors ipszilonnal visszafordultam.”

Miután sikerült leráznia, az utasa elmondása alapján, a pszichopata férfit, bevitte a megmentett nőt a helyi rendőrkapitányságra.

Tanúként hallgatták meg

Mint kiderült, ez az ügy sokkal nagyobb annál, amit elsőre Roland képzelt, így ott marasztalták és a bűnügyi nyomozók kihallgatták. Később, mikor tárgyalásra kerül a sor, szintén tanúként fog szerepelni az üldözött nő ügyében.

A történet tanulsága pedig, Roland szavaival élve:

,,Tényleg bármi, bármikor megtörténhet!”

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább