Egy doboznyi segítség – adománygyűjtés Fóton

by Karakai Ildikó

A héten gyűjtés indult Fóton a rászorulóknak. Tartós élelmiszert, tisztítószert lehet adományozni. A képviselőtestület kormánypárti frakciójának tagjai egymillió forinttal járultak hozzá az akcióhoz. 

Egy doboznyi segítség! Ezen a néven indult az önkormányzat által támogatott adománygyűjtés, melynek célja, hogy a legszükségesebb élelmiszerekkel, tisztítószerekkel juttassa azokat a fótiakat, akiknek a mostani nehéz helyzetben a leginkább szükségük van erre.

Dr. Vass György polgármester arra kérte a város lakóit, hogy ha tehetik, bevásárlásaik során rakjanak a kosarukba eggyel többet az okból az  alapvető és tartós élelmiszerekből vagy tisztítószerekből, amelyeket maguknak is vesznek.

Ezeket aztán vigyék el a gyűjtőpontra, a Művelődési Házba reggel 8 és délután 4 között. Az ott dolgozók aztán dobozokba rakják az adományokat és gondoskodnak arról, hogy a csomag a lehető legjobb helyre kerüljön.

A polgármester és a város kormánypárti képviselői – dr. Vass György, Bíró Zoltán, Lévai Sándorné, Kovács József, Bérciné Berke Szilvia, Bojsza Tamás, Gellai István és Serfőző Zsuzsanna – összesen 1 millió forintot ajánlottak fel erre a célra.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább