Dr. Vass György polgármester anyák napi köszöntője

by franciska
Dr. Vass György, Fót polgármestere közösségi oldalán köszöntette az édesanyákat május első vasárnapján. Az édesanyák mindent átható szeretetéről, gondoskodásáról emlékezett meg. Gondolatait portálunk is megosztja. 
„Szeretetük átlát a hegyeken, hétmérföldes csizmával lépked a szeretetük, s egy léghajót elkormányoznak a szeretet erejével, ha rajta utazik a gyermekük.” -csodálatosan ír Örkény István az édesanyák erejéről.
“Az édesanyák tápláló, vigyázó szeretete egy életen át végigkísér minden embert. Ez a szeretet az, amely nem szab feltételeket, nem követel, nem kételkedik. Ez a szeretet az, amely úgy tart meg magának, hogy közben el tud engedni.
Ő az, aki számára kortól függetlenül mindig mi, a gyermekei vagyunk a legfontosabbak,
Ő az, akivel örömünket, bánatunkat mindig megoszthatjuk, akiben mindig bízhatunk.
Ő az a személy, aki minden körülmény között képes összetartani a családot, akinek jelenléte, gondoskodása, életünk fontos része, aki aggódik miattunk, aki őszintén örül sikereinknek, és akihez mindig visszatérhetünk. Ő az a biztos pont életünkben, akinek a szeretete örök.
Sajnos, én azok közé tartozom, akik már elvesztették az édesanyjukat, mégis ilyenkor anyák napján, felmelegszik a lelkem, ünneplőbe öltözik a szívem.
Nagyon boldog percek, órák voltak azok az idők, amikor még én is ölelhettem Édesanyámat, érezhettem Édesanyám soha el nem múló szeretetét.
Boldog vagyok, hogy láthatom, hogy ez az otthonról jövő, mindenen átívelő szeretet tovább él, és csodálatos édesanyák vesznek körül nap mint nap.
Köszönet, tisztelet és megbecsülés jár minden édesanyának, nem csak most, hanem az év minden napján, akik soha el nem múló szeretettel szeretnek bennünket, lehetünk gyermekek, vagy deresedő hajú felnőttek egyaránt.
Legyünk hálásak, ha még megtehetjük, hogy meghatódva megköszönjük a szeretetet és a gondoskodást.
Fájó szívvel gondolunk azokra az édesanyákra is, akiket sajnos már nem ölelhetünk magunkhoz, de a szeretetük, emlékük tovább visz minket az úton.
Isten áldjon minden Édesanyát, Nagymamát és kívánok jó egészséget, erőt, kitartást, türelmet, anyák napjára pedig emlékezetes, meghitt perceket. “

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább