Döntetlenre végződött a fóti városi rangadó

by Karakai Ildikó

Harcias játékkal, kapushibákból kapott gólokkal alakult ki a 2:2-es döntetlen a Kisalag – Fót SE II. meccsen. 

A gyönyörű időben elég sokan eljöttek a két csapat mérkőzésére. A hazaiak új, fekete-fehér mezükben játszottak, melyeket –  ahogy Olajos Sándor edző elmondta – TAO-s pályázati pénzből tudták megvenni. “Az úriemberek a zöldet már megunták, most váltottunk erre, egy kis Juventus-os beütéssel” – tette hozzá. A mérkőzés előtt a hazaiak edzője bízott a három pont megszerzésében, bár, mint mondta, ez egy hatpontos meccs, mindkét csapat számára nagyon fontos.
A játék elején hamar megszerezte a Kisalag a vezetést, és ez volt az első félidő egyetlen gólja. A kiegyenlítés a kisalagi első gólhoz hasonlóan jó részt kapushibának volt köszönhető. Később a fótiak csapatkapitányát kiállították, de így is döntetlen lett a változatos, harcias mérkőzés végeredménye.
A két csapat tagjai persze jól ismerik egymást, és a meccs után finom chilis bab mellett beszélték meg a mérkőzés eseményeit.
A rangadót követően a Fót SE II. csapatkapitánya, Ernyes István elmondta, hogy az idei edzőcserét követően Mikulka Gyula, a Fót I aktív játékosa lett az edzőjük – Balogh Béla az U19-eseket edzi. Gyakran előfordul, hogy egyidőben van a két fóti csapat meccse, ilyenkor ő helyettesíti az edzőt , de mivel tudják a feladatukat, ez nem gond. “Gyula elvetemült, csak a győzelemre éhes edző, úgyhogy nagyon jót tesz a csapatnak. Nyilván jó lenne, ha itt lenne, de mivel aktív játékos, csak így tudjuk megoldani” – fogalmazott. “A mai mérkőzésen engem kiállítottak, így nehéz helyzetbe hoztam a csapatot, de így is benne volt, hogy talán egy góllal tudunk nyerni. A körülményeket figyelembe véve a kettő-kettő is szép eredmény” – fejezte be a rövid beszélgetést Ernyes István.
Olajos Sándor, a hazaiak edzője elég zaklatott volt a mérkőzés után.
“Elég nehéz bármit is mondani, a mérkőzést 35 percig emberelőnyben játszottuk. Rossz hozzáállással, rossz mentalitással, egyszerűen nem tudom, hogy mi van. Egyik héten így játszik a csapat, a másik héten úgy, egyszerűen kiismerhetetlenek vagyunk. Én már egy ideje csinálom a csapatot meg a labdarúgást is, de nem tudom, mik azok a szituációk, ami miatt így alakul. Kikaptunk három meccsen egy góllal, most pedig emberelőnyben nem tudunk kialakítani helyzeteket. Ha valamit szeretnénk elérni, akkor nem így kell játszanunk” – mondta.
A Kisalag – Fót SE II meccs a IV. osztályú felnőtt bajnokság Nyugati csoportjának volt a mérkőzése. Az eggyel feljebb jutott Fót SE hazai pályán 3:0-ra kikapott a tabellát vezető Sülysápi  SE-től.

 

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább