Az önkormányzat intézményeiben kötelező az oltás felvétele a dolgozóknak

by franciska

Dr. Vass György polgármester közösségi oldalán jelezte, hogy a pandémia negyedik hulláma miatt az önkormányzati hivatalban és az önkormányzat intézményeiben a jelentős személyes találkozások miatt kötelező a COVID elleni oltás a dolgozók számára.

“Tisztelt Fótiak!

Sajnos a világjárvány negyedik hulláma elérte hazánkat is. Az önkormányzati intézményekben jelentős mértékű a személyes találkozással járó kapcsolatok száma, minden lehetséges eszközt meg kell ragadni, hogy a járvány további terjedését megakadályozzuk.
Az önkormányzati intézmények dolgozóinak, valamint az intézményeink szolgáltatásait igénybe vevő személyek egészségének és életének megóvása, a közfeladatok akadálytalan ellátása érdekében döntés született. Az önkormányzat hivatalában és intézményiben dolgozó kollégáimnak kötelező az oltás felvétele.
A maszk viselése mindannyiunknak újra kötelező zárt térben!
Kérem Önöket, hogy vegyék fel az oltást, akinek szükséges, vagy eltelt a második oltása óta 6 hónap, vegye fel a harmadik oltást is!
Az oltás életet ment! Kérem Önöket, vigyázzanak magukra, szeretteikre, embertársainkra!” -írta Facebook-oldalán Dr. Vass György polgármester.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább