Az Agrolánc Kft. szervízcsarnokának alapkőletételén jártunk

by franciska

Új szervízcsarnokkal bővül a fóti Agrolánc Kft., melynek alapkőletételére a mai napon került sor.

Az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek és munkaeszközök értékesítésére, szervizelésére. Több mint 30 év munkatapasztalatával, 40 fős csapattal, több ezer elégedett ügyféllel piacvezető a kommunális gépek, az ültetvénytraktorok, a golfpálya karbantartó gépek, a professzionális fűnyíró gépek hazai értékesítésében és szervizelésében.

A cég 2006-ban vásárolta meg Fóton, a Jedlik Ányos u. 35. szám alatti ingatlant, ami az évek során folyamatosan bővült: a terület, az irodák és a szervizrészleg is. A biztos és állandó növekedés tette lehetővé, hogy a mai napon egy korszerű szervizműhely és alkatrészraktár alapjait tegyék le. A 600 nm alapterületű épület 2 szinten szolgálja majd ki a szervizbe érkező új, és javítási igénnyel beszállított gépeket.

A legújabb beruházás 300 millió forint értékben valósul meg, amelyet 2021-ben szeretnének átadni, közölte Szemerei Károly, a cég ügyvezető igazgatója.

Bíró Zoltán alpolgármester is részt vett az időkapszula elhelyezésének hivatalos ünnepségén. Beszédében hangsúlyozta, hogy példaértékű az Agrolánc Kft. lineáris fejlődése és Fót önkormányzata mindent megtesz, hogy a helyi vállalkozások fejlődését támogassa.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább