A vírus győzött, elmarad az Őrbottyán elleni meccs

by Seifert Péter
Elhalasztják a mára kiírt Fót SE I.-Őrbottyán labdarúgó-mérkőzést. A két klub egyezett meg erről. A játékosok inkább nem kockáztatnak ebben a járványos időszakban.
A megyei bajnokságokban a szövetség a klubokra bízta, hogy megrendezik-e az utolsó forduló (valójában a 3. előrehozott tavaszi forduló) mérkőzéseit. A Fót SE I. mai, amúgy is zártkapus  mérkőzése az Őrbottyán ellen elmarad. A vezetők a meccs elhalasztásában egyeztek meg. A Fót SE II.-nek még két – szintén tavaszról előrehozott – meccse lett volna: a Hévízgyörk illetve a Tura ellen.

Serdült Tamás

Serdült Tamást, a Fót SE I. edzőjét ezek után az idei szezonról kérdeztük: “Egy teljesen új csapatot kellett építeni, amire viszonylag kevés idő állt rendelkezésre. A bajnoki rajtnál beragadtunk, amit három döntetlen igazolt, majd jött az ébresztő pofon a Pomáz csapatától. Akkor rendet kellett rakni a fejekben és még többet dolgoztunk, hogy végre nyerni tudjunk! Szerencsére jött egy nagyarányú győzelem, és onnantól kezdve nagyon egyben lett a csapat a pályán és azon kívül is.”

Fót SE I.

A mérkőzéseken pályára is lépő edző mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánt ebben a nehéz helyzetben, majd megköszönte a Fót SE vezetőinek a bizalmat.

Fót SE II.

A Fót SE I. 12 ponttal a 4. helyen várja a tavaszi mérkőzéseket a megye IV-ben. A Fót SE II. 7 ponttal – de eggyel kevesebb lejátszott meccsel – a 7. helyen áll.

ÉRDEKES LEHET:

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. RENDBEN Tovább